ua en ru

Наїзд на пішоходів у Торонто: українців немає серед постраждалих

Наїзд на пішоходів у Торонто: українців немає серед постраждалих Фото: наїзд на пішоходів у Торонто (twitter.com/JeremyGlobalTV)

Наїзд на пішоходів у Торонто стався напередодні ввечері

Українців немає серед жертв і постраждалих в результаті наїзду на пішоходів у Торонто (Канада). Про це повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко, передає "Радіо Свобода".

Повідомляється, що, за попередньою інформацією, громадян України немає серед загиблих або постраждалих. Також повідомляється, що район інциденту досі перекрито, жителі навколишніх будинків виставили на тротуарі свічки і папір, на якому пишуть слова співчуття.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті наїзду на пішоходів в Торонто загинуло 10 осіб. Ще п'ятнадцять отримали поранення.

Наїзд на пішоходів в Торонто стався на перетині вулиць Йонг-стріт і Фінч авеню. Поліція затримала водія мікроавтобуса, який виїхав на тротуар і збив групу людей. На даний момент перевіряється версія про теракт.

Підозрюваним у наїзді на пішоходів виявився 25-річний Алек Мінасян, який раніше не потрапляв в поле зору канадських правоохоронців. У той же час поліція стверджує, що інцидент виглядав як заздалегідь спланований.