ua en ru

У МЗС України у 2019 році буде проведено гендерний аудит

У МЗС України у 2019 році буде проведено гендерний аудит Фото: Павло Клімкін (РБК-Україна)

МЗС приєдналося до міжнародного руху за гендерну рівність HeForShe

У Міністерстві закордонних справ (МЗС) України у 2019 році буде проведено гендерний аудит. Про це у ході прес-конференції заявив глава МЗС Павло Клімкін.

Міністерство закордонних справ України приєдналося до міжнародного руху за гендерну рівність HeForShe і у 2019 році у МЗС буде проведено гендерний аудит.

‪ Он-лайн трансляція: Виступ Павла Клімкіна з нагоди долучення МЗС до міжнародного руху гендерної рівності #HeForShe. ‬

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine Середа, 12 вересня 2018 р.

"Це результат того, як ми бачимо це в дипломатичній службі, і результат тієї ситуації, яка у нас є. В умовах російської агресії ми повинні використовувати всю згуртованість суспільства, нам потрібен кожен...Я хочу всім сказати, що ми не збираємося гратися в арифметику. Йдеться про людину, про те як ми відчуваємо один одного", - сказав міністр на прес-конференції в середу в Києві.

У МЗС України у 2019 році буде проведено гендерний аудит

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Верховна рада України підтримала у другому читанні законопроект № 6109 щодо створення рівних умов та можливостей для служби жінок і чоловіків у Збройних силах України.

Крім того, повідомлялося, що у НАТО готові до активізації співпраці з Україною у питаннях впровадження гендерної рівності, зокрема, у силових структурах.