ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від відвідування Йорданії через проведення там воєнної операції

Міністерство закордонних справ України рекомендує своїм громадянам утриматися від відвідування Йорданія через проведення військової операції проти терористів.

Міністерство закордонних справ України рекомендує своїм громадянам утриматися від відвідування Йорданія через проведення військової операції проти терористів. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"У зв'язку з потенційними ризиками загострення безпекової ситуації на території Йорданського Хашимітського Королівства, зумовленими проведенням в регіоні військової операції проти терористичних угруповань, МЗС рекомендує громадянам України, які мають намір відвідати Йорданію або знаходяться на її території, проявляти підвищену пильність і обережність під час відвідування місць масового скупчення людей та поїздок за межі м. Амман", - йдеться в повідомленні.

Крім того, МЗС рекомендує уникати обговорення з місцевим населенням суспільно-політичних тем, неухильно дотримуватися вказівок та рекомендацій представників правоохоронних органів, а також завжди мати при собі дійсний паспорт громадянина України для виїзду за кордон з йорданською візою та його копію.