ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Сербії з-за повеней

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від поїздок до Сербії через введення надзвичайного стану в м. Кладово.

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від поїздок до Сербії через введення надзвичайного стану в м. Кладово. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

"У зв'язку з оголошенням надзвичайного стану в сербському місті Кладово і територіях громад Неготин і Майданпек в результаті опадів, які призвели до масштабних повеней, а також закриттям транспортного сполучення в напрямку Кладово - Дону Милановац, МЗС рекомендує громадянам України утриматися найближчим час від поїздок в зазначені населені пункти та прилеглі райони, а тим, хто перебуває на їх території - постійно відстежувати повідомлення місцевих органів щодо розвитку ситуації; дотримуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у русі сухопутної та повітряного транспорту", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше МЗС рекомендував відмовитися від поїздок в республіку Ємен у зв'язку з триваючим протистоянням між урядовими військами і збройними опозиційними угрупованнями.