ua en ru

Міжнародне об'єднання фірм Deloitte оголосило про рекордну виручку у 28,8 млрд дол за 2010-2011 фінрік

Міжнародне об'єднання фірм Deloitte Touche Tohmatsu Ltd оголосило про отримання сукупної виручки своїх фірм у складі об'єднання в розмірі 28,8 млрд дол. за фінансовий рік, що закінчився 31 травня 2011 року. Як повідомляє прес-служба об'єднання, це стало рекордним показником в історії глобальної мережі.
Обсяг сукупного доходу зріс на 8,4% у доларах і на 7,7% - у національній валюті, що стало найбільш динамічним збільшенням виручки, починаючи з 2008 року.
Темпи зростання сукупного за фінансовий період з 2005 по 2011 рр. склали 8%. Зростання обсягів доходів фірм у складі об'єднання Deloitte був зафіксований у трьох основних географічних регіонах. Видатних результатів фірми досягли на ринках, що розвиваються, Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а також у Північній і Південній Америці у всіх напрямках діяльності, галузях промисловості та на різних ринках.
Як повідомив керуючий партнер Deloitte в Україні, Білорусі і Грузії Володимир Вахт, за минулий фінансовий рік (до 31 травня 2011 року) доходи фірми Deloitte в Україні зросли на 13%.
Deloitte Touche Tohmatsu - одна з провідних організацій світу в області професійних послуг. Фірми, що входять до складу всесвітньої мережі, надають аудиторські та консалтингові послуги. Входить в "велику четвірку" аудиторських компаній, діє відповідно до швейцарського законодавства.