ua en ru

"Метінвест" розвиває виробництво оцинкованого прокату за євростандартом

"Метінвест" розвиває виробництво оцинкованого прокату за євростандартом Фото: Метінвест

Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча Групи Метінвест освоїв виробництво двох нових марок оцинкованого рулонного прокату за європейським стандартом EN 10346 (для українських споживачів – ДСТУ EN 10346). Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

За даними прес-служби, в рамках програми по розширенню лінійки оцинкованої продукції за зарубіжним стандартом підприємство налагодило виробництво марок DX52D і S220GD.

Як наголошується, DX52D – оцинкований холоднокатаний рулонний прокат для штампування та профілювання. Він широко використовується в будівництві при виробництві складних профілів, а також в машинобудуванні і автомобілебудуванні для виготовлення елементів кузовів і корпусів, автокомпонентів.

Оцинкований прокат марки S220GD застосовується в будівельній галузі при виготовленні гнутих профілів для легких тонкостінних сталевих конструкцій. Ці конструкції використовуються при будівництві та реконструкції житлових, виробничих, торговельних і складських об'єктів (несучі профнастили, прогони та інші).