ua en ru

"Метінвест" розширює лінійку рулонного прокату

"Метінвест" розширює лінійку рулонного прокату Фото: Метінвест

Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча налагодив виробництво високоміцного рулонного прокату гарячекатаного марки S460MC за європейським стандартом EN 10149-2. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Наголошується, що цей продукт виробляється із застосуванням термомеханічної прокатки і відрізняється хорошою зварюваністю, стійкістю до розтріскування і високою формувальністю.

За даними прес-служби, перші 120 тонн прокату поставлені на ринок Польщі. Нова продукція призначена для внутрішнього ринку і країн Південно-Східної та Центральної Європи.

Також листопрокатний цех 1700 маріупольського комбінату налагодив виробництво гарячекатаного прокату для газових балонів по японському стандарту JIS G 3116, одному з найбільш використовуваних в цьому сегменті.

Перша партія рулону розміром 3х1060 мм з сталі марки SG255 відвантажена споживачеві з Лівану. Продукція володіє оптимальним поєднанням структури і механічних властивостей, призначена для зварювання і виготовлення деталей і частин котлів, а також судин, працюючих під тиском.

Реалізовувати гарячекатаний рулон марки SG255 планується на ринках Південної та Південно-Східної Азії і Близького Сходу.