ua en ru

Місцеві вибори в Україні: поліція затримала 4 нападників на дільницю у Дніпропетровській області

Місцеві вибори в Україні: поліція затримала 4 нападників на дільницю у Дніпропетровській області Фото: поліція (РБК-Україна)

Під час нападу тілесні ушкодження отримали три працівники поліції

Поліція затримала 4 зловмисників, які здійснили напад на виборчу дільницю у Дніпропетровській області у ході проведення місцевих виборів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Усього до Синельниківського відділу поліції було доставлено 24 особи, з них 4-х затримано в порядку статті 208 КПКУ. Інші доставлені молодики опитані. В ході слідства буде встановлена та вивчена роль кожного в даній події", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники пошкодили майно, кинули димові шашки та намагалися пошкодити виборчу документацію.

Крім того, повідомляється, що у ході нападу троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження.

Поліція затримала 4 особи за спробу зірвати виборчий процес

#Дніпропетровщина: #поліція затримала 4⃣ особи за спробу зірвати виборчий процес Усього до Синельниківського відділу поліції було доставлено 24 особи, з них 4-х затримано в порядку статті 208 КПКУ. Інші доставлені молодики опитані. В ході слідства буде встановлена та вивчена роль кожного в даній події. Молодики пошкодили майно, кинули димові шашки та намагалися пошкодити виборчу документацію, зокрема урни з бюлетенями. Поліцейським, які охороняли виборчу дільницю, вдалося відтіснити їх на вулицю, після чого зловмисники зникли на автомобілях. Під час нападу тілесні ушкодження отримали три працівники поліції. Незважаючи на це, правоохоронці не дали нападникам можливості зірвати виборчий процес на дільниці – всі бюлетені були збережені, комісія продовжила свою роботу. Арсен Аваков Національна поліція України Сергій Князєв Національна поліція - Дніпропетровська область #новини #НПУ

Опубліковано МВС України 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала 24 нападники на виборчу дільницю у Дніпропетровській області, де проходили місцеві вибори в об’єднані територіальні громади.