ua en ru

Місцеві вибори: поліція перевіряє звернення про порушення у Харківській області

Місцеві вибори: поліція перевіряє звернення про порушення у Харківській області Фото: поліція (РБК-Україна)

До поліції загалом надійшло чотири звернення від громадян щодо різних порушень

Поліція проводить перевірку за фактами звернення про порушення під час виборів від громадян у Харківській області. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

До поліції загалом надійшло чотири звернення від громадян щодо різних порушень під час виборчого процесу.

"До чергової частини Дергачівського відділу поліції звернулася 22-річна дівчина. Вона повідомила, що в селі Лісне водій на автомобілі підвозить громадян до виборчої дільниці. У ході перевірки даної інформації чоловік пояснив поліцейським, що він є місцевим мешканцем, їхав додому та по дорозі підвіз громадян", - сказано у повідомленні.

Крім того, до Золочівського відділу поліції надійшло три звернення: 63-річна жінка та 60-річний чоловік, які є наглядачами, заявили про те, що в селі Уди невідомий перешкоджав їх потраплянню до виборчої комісії. Від голови виборчої комісії в селі Івашки надійшло повідомлення про те, що спостерігач заважає роботі комісії.

#Поліція_Харківщини Поліцейські проводять перевірку за фактами звернення громадян під час виборів на Харківщині До поліц...

Опубліковано Поліція Харківщини 30 жовтня 2017 р.

Так, усі звернення внесені до Журналів єдиного обліку правопорушень Дергачівського та Золочівського відділів поліції. За даними фактами проводиться подальша перевірка.

Нагадаємо, протягом дня голосування на місцевих виборах в об'єднані територіальні громади, які проходили в неділю, 29 жовтня, поліція відкрила десять кримінальних проваджень, з них 4 - за фактом підкупу виборців.