ua en ru

Місцеві вибори: "Батьківщина" заявляє про перемогу з результатом 31%

Місцеві вибори: "Батьківщина" заявляє про перемогу з результатом 31% Фото - Униан

"Батьківщина" оприлюднила дані паралельного підрахунку голосів за протоколами 90% дільниць

"Батьківщина" отримала впевнену перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), які відбулися в неділю в усіх областях України. Про це свідчать дані паралельного підрахунку голосів, який провела партія за протоколами з 90% дільниць, повідомляє сайт партії.

Кількісний розподіл депутатських мандатів, відповідно до інфографіки на сайті "Батьківщини", виглядає таким чином:

Місцеві вибори: "Батьківщина" заявляє про перемогу з результатом 31%

У процентному співвідношенні від усіх кандидатів, висунутих політичними партіями, результати виборів, за підрахунками "Батьківщини", є такими:

Місцеві вибори: "Батьківщина" заявляє про перемогу з результатом 31%

Тимошенко повідомила, що за кількістю обраних депутатів "Батьківщина" отримала перемогу в 15 областях України, а БПП – у 5.

За її словами, такий результат отриманий "на тлі масштабних фальсифікацій, масштабного підкупу" зі сторони влади по всій країні. Коментуючи результати місцевих виборів, політик також наголосила, що "це і є справжнє соціологічне дослідження, яке зафіксувало беззаперечне лідерство "Батьківщини".

Вона подякувала всім українцям, які прийшли на дільниці та зробили свій вибір. Особливу подяку Тимошенко висловила команді "Батьківщини".

"Я знаю, що вас рубали сокирами, як це було на Дніпропетровщині, підставляли дуло автомата Калашникова. Я знаю, що ви рахували бюлетені в повній темряві, що вас запрошували в Адміністрацію Президента і пропонували золоті гори, щоб не йти від "Батьківщини". Але наша команда вистояла. Це перевірена часом команда, і вона вас не підведе", – заявила лідер "Батьківщини".