ua en ru

Мессі і Скалоні залишаться в збірній Аргентини після поразки на Кубку Америки

Мессі і Скалоні залишаться в збірній Аргентини після поразки на Кубку Америки Фото: Мессі в матчі проти збірної Бразилії (copaamerica.com)

Команда в півфіналі програла Бразилії

Нападник Ліонель Мессі і головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні не мають наміру залишати команду. Про це повідомляється в Twitter "біло-блакитних".

У півфіналі Кубка Америки Аргентина з рахунком 0:2 програла збірній Бразилії. Таким чином, аргентинці продовжили серію без трофеїв до 26 років.

"Ці хлопці доклали величезних зусиль, вони заслуговують на повагу, у Аргентини є матеріал, щоб продовжувати рости", - сказав форвард після гри.

"Якщо я можу чимось допомогти, я зроблю це. Я відчував себе дійсно дуже добре з цим колективом", - поділився емоціями лідер збірної Аргентини.

Наставник прокоментував своє майбутнє на прес-конференції: "Я не думаю, що прийшов час відповісти на це питання, це те, що турбує мене менш за все. Я турбуюся про те, щоб бути з ними і зазнавати поразки разом".

Обігравши Аргентину, національна команда Бразилії вперше за 12 років вийшла у фінал Кубка Америки. У фіналі команда Титі зустрінеться з переможцем пари Чилі - Перу, який відбудеться в ніч на четвер, 4 липня. Аргентина візьме участь в матчі за 3 місце.

Нагадаємо, чинним переможцем турніру є збірна Чилі.