ua en ru

Мессі дискваліфікований на чотири матчі збірної у відборі ЧС-2018

Мессі дискваліфікований на чотири матчі збірної у відборі ЧС-2018 Фото: Ліонель Мессі

Крім того, футболіст виплатить штраф у розмірі 10 тисяч швейцарських франків

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі дискваліфікований на наступні чотири матчі національної команди у відборі на чемпіонат світу з футболу 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Гравець відсторонений дисциплінарним комітетом ФІФА за образи на адресу помічника арбітра під час зустрічі з Чилі (1:0). Крім того, футболіст оштрафований на 10 тисяч швейцарських франків.

Перший матч, на який буде поширюватися санкція, пройде 28 березня з болівійцями в рамках відбору на ЧС-2018. Після 13 турів аргентинці йдуть на третьому місці в відбірній групі ЧС-2018, Болівія займає дев'яту позицію.

Матч Аргентина - Чилі відбувся 23 березня в Буенос-Айресі і завершився перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив Мессі, який реалізував на 16 хвилині пенальті.

Нагадаємо, бразильська бригада арбітрів, що обслуговували гру, зізналася, що не чули образливих слів від Мессі. Але у ФІФА заявили, що мають право дискваліфікувати гравця навіть у тому випадку, якщо арбітрами не підтверджується непристойну поведінку з його боку.