ua en ru

Меру Покровська повідомили про підозру в приховуванні відомостей про доходи в е-декларації

Меру Покровська повідомили про підозру в приховуванні відомостей про доходи в е-декларації Фото: мер Покровська Руслан Требушкін

Требушкін приховав дані про доходи в 100 тис. гривень і активи на 150 тис. гривень

Прокуратура повідомила міському голові Покровська Донецької області Руслану Требушкіну про підозру в приховуванні відомостей про доходи в електронній декларації. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Донецької області.

Повідомляється, що Требушкін на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнив і подав щорічну декларацію про доходи за 2015 рік, в яку вніс завідомо неправдиві відомості.

"Міський голова, маючи метою приховування реально одержуваних доходів, наявних грошових активів та фінансових зобов'язань, не вказав у поданій щорічної декларації за 2015 рік відомості про отримані ним доходи", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, він не вказав відомості про 100 тис. гривень доходів, грошові активи у розмірі 150 тис. гривень та фінансові зобов'язання в розмірі понад 356 тис. гривень відповідно. Вирішується питання про обрання Требушкіну запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК перевірило 3 тисячі е-декларацій, 10 з них передано в НАБУ.