ua en ru

МЕРТ: Україна і Росія 4 грудня проведуть консультації стосовно позову до СОТ

МЕРТ: Україна і Росія 4 грудня проведуть консультації стосовно позову до СОТ Фото: Наталія Микольська

Консультації відбудуться в рамках процедури врегулювання суперечок в СОТ щодо імпорту товарів для залізниці

України і Росія 4 грудня проведуть консультації в рамках процедури врегулювання спорів у Світовій організації торгівлі (СОТ) щодо імпорту товарів для залізниці. Про це в Facebook повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська.

"Як повідомлялося раніше, 21 жовтня Україна подала до СОТ запит на проведення консультацій з Російською Федерацією щодо імпорту товарів для залізниці. Зараз узгоджена дата проведення консультацій 4 грудня 2015 року. У рамках консультацій плануємо обговорити багато питань щодо дискримінаційних дій РФ щодо української залізничної продукції та порушення угод СОТ. Продовжуємо рухатися у напрямку відстоювання інтересів наших товаровиробників на зовнішніх ринках", - повідомила Микольська.

До нас прийшла зима!! Усіх з першим снігомJ і ловіть щотижневий звіт #зрадазрада про спільну роботу у сфері міжнародної ...

Posted by Nataliya Mykolska on 29 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України готує черговий позов у Всесвітню торговельну організацію проти Росії.