ua en ru

У МЕРТ визначили кандидата на посаду голови ДПЗКУ

У МЕРТ визначили кандидата на посаду голови ДПЗКУ Фото: МЕРТ

Ним став Олег Приходько

Комітет з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) визначив кандидата на посаду голови правління "Державної продовольчо-зернової компанії України" (ДПЗКУ), мм став Олег Приходько. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЕРТ.

"Комітет з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств, яка працює при Міністерстві економічного розвитку України, визначив кандидата на посаду голови правління "Державної продовольчо-зернової компанії України" (ДПЗКУ)... Ним став в. о. голови правління ДПЗКУ - Олег Приходько", - йдеться в повідомленні.

Кандидат був обраний з числа 5 претендентів, визначених під час першого етапу конкурсу в Міністерстві аграрної політики і продовольства України.

Остаточне рішення про призначення обраного кандидата на посаду голови правління буде приймати Кабінет міністрів України.

Зазначимо, ДПЗКУ входить в топ-100 найбільших державних підприємств України. За перші 6 місяців 2015 р. ДПЗКУ отримала чистий прибуток у розмірі 1 349 млн грн.

Нагадаємо, 9 вересня конкурсна комісія Міністерства аграрної політики та продовольства України відібрали п'ятьох кандидатів на посаду глави ДПЗКУ.