ua en ru

МЕРТ розпочинає конкурсний відбір на посади керівників 4 держкомпаній

МЕРТ розпочинає конкурсний відбір на посади керівників 4 держкомпаній Фото: глава МЕРТ Айварас Абромавічус

Відбір проходитиме у 2 етапи

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України розпочинає конкурсний відбір на посади керівників ПАТ "Центренерго", УДППЗ "Укрпошта", ДП "Завод "Електроважмаш" та ДП "Укренерго". Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЕРТ.

"Мінекономрозвитку шукає висококласних управлінців, які мають бездоганну репутацію та успішний досвід роботи у приватному секторі. Переможці конкурсу претендуватимуть на конкурентну заробітну плату на рівні компаній приватного сектору України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, конкурсний відбір проходитиме відповідно до нового порядку проведення конкурсного відбору керівників особливо важливих для економіки України підприємств. Відповідальність за проведення конкурсів на посади керівників усіх особливо важливих держпідприємств передано від лінійних міністерств до Мінекономрозвитку.

"Відбір проходитиме у 2 етапи. На першому етапі оцінювати претендентів буде комісія при Комітеті з призначень, яка відбере від 2 до 5 фіналістів. На другому етапі Комітет з призначень вибере з-поміж фіналістів найбільш кваліфікованого претендента і рекомендуватиме КМУ його призначення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, раніше Фонд держмайна оголосив конкурс з відбору оцінювача для акцій ОПЗ.

Нагадаємо, напередодні "Укрпошта" оголосила про початок обміну терміновими грошовими переказами з "Белпочтой".