ua en ru

Мером Алупки обрано Дмитра Карнауха

В Алупці на виборах міського голови, які відбулися 9 вересня, переміг чинний виконувач обов'язків мера кандидат від Партії регіонів Дмитро Карнаух, повідомляє прес-служба КРО Партії регіонів.

За Карнауха проголосували 61,6% або 1 тис. 199 жителів Алупки, які прийшли на виборчі дільниці. Найближчий конкурент Карнауха - безпартійний Микола Рубанику, висунутий Ялтинською міською організацією партії "Фронт змін", набрав трохи більше 13% голосів. На третьому місці редактор місцевої газети Костянтин Хафізов, за нього проголосували майже 9% алупкінців.

Всього на посаду міського голови Алупки претендували 15 кандидатів.

Відзначимо, Алупкінський міськради 22 травня задовольнив заяви мера Віктора Толстоног і секретаря Павла Постнікова про складення повноважень і призначив новим секретарем Карнауха.

Читайте також: Прокуратура Криму направила до суду справу проти мера Алупки за незаконне відчуження земділянок

У травні Ялтинський міський суд постановив оштрафувати Толстонога і Постнікова на 3 тис. 400 грн і 2 тис. 550 грн відповідно за вчинення адміністративних корупційних правопорушень. У серпні Прокуратура Криму порушила кримінальну справу проти Толстонога за підозрою в нанесенні збитку бюджету Алупки на 192 тис. грн через складання недостовірних актів ремонтних робіт у будинку культури.