ua en ru

Мер Одеси Труханов володіє 20 офшорними компаніями і має російське громадянство

Мер Одеси Труханов володіє 20 офшорними компаніями і має російське громадянство Фото: Труханов володіє 20 офшорними компаніями

У 2015 році пов'язана з ним група "РОСТ" отримала на ремонти доріг 270 млн гривень в Одесі та Києві

Мер Одеси Геннадій Труханов має російське громадянство і володіє 20 офшорними компаніями. Про це йдеться в програмі "Слідство.Інфо" на "Громадському".

Дані, зібрані в рамках міжнародного журналістського розслідування, свідчать про те, що одеський мер володіє будівельною компанією "РОСТ" через безліч офшорних фірм, зареєстрованих на Британських Віргінських островах, які, в свою чергу, контролюють більше двох десятків підприємств в Україні.


Повідомляється, що за 2015 рік пов'язана з ними група "РОСТ" отримала бюджетних коштів на ремонти доріг на 270 млн. грн. в Одесі і Києві. Всього за останні чотири роки група "РОСТ" заробила на державних тендерах понад 2 млрд гривень.

Також повідомляється, що Труханов є громадянином Російської Федерації.

Мер Одеси Труханов володіє 20 офшорними компаніями і має російське громадянство

Нагадаємо, вчора, 4 березня, журналісти оприлюднили фільм про офшори Порошенко. Согластно якому стало відомо, що президент України досі не передав свої активи в траст, проте почав реструктуризацію своїх активів Roshen, створивши для цього три офшорні компанії.