ua en ru

Медведєв привітав Януковича з Днем незалежності України

Президент Росії Дмитро Медведєв привітав Президента України Віктора Януковича з національним святом - Днем незалежності. Про це повідомляє прес-служба глави російської держави.

У вітальному посланні, зокрема, говориться: "За минулі два десятиліття розвитку сучасної України досягнуто серйозного прогресу у справі державного будівництва, зміцнення демократичних принципів, реалізації значущого економічного потенціалу. Рік від року підвищується конструктивний внесок України у зміцнення регіональної безпеки і стабільності. Зростає авторитет країни на міжнародній арені".

"У Росії рады успіхам українських друзів, з якими нас об'єднують багатовікові принципи добросусідства, тісні духовні, історичні, гуманітарні зв'язки. Насичений політичний діалог, продуктивне співробітництво в різних сферах економіки, змістовна взаємодія у міжнародних справах дозволяють з оптимізмом дивитися в майбутнє російсько-українських відносин. Маємо намір і далі твердо слідувати по шляху поглиблення взаємовигідного партнерства, збагачення нашого порядку денного інтеграційними проектами, як на двосторонній основі, так і в рамках існуючих регіональних об'єднань", - говориться в повідомленні Медведєва.