ua en ru

Медведчук, Путін та Назарбаєв разом відвідали чемпіонат з бойового самбо в Сочі

Президент Росії Володимир Путін, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв і лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук разом відвідали в міжнародний турнір з професійного бойового самбо в Сочі.

У турнірі брали участь борці з Росії, України, Болгарії, Казахстану, ПАР та інших держав. Росіяни в командних змаганнях здобули перемогу з рахунком 4:1.

"Сила, мужність, благородство - ось що відрізняє бійців, які стоять на рингу. І спортивне братство, бойове братерство. Саме бойове, тому що хлопці представляють бойові мистецтва найяскравішим чином", - сказав Путін, вітаючи переможців.

Медведчук упевнений, що розвиток спорту в Україні випереджає економічне.

"Влада і опозиція об'єдналися в європейському виборі. Я вважаю, це неправильно. Наш вектор економічної інтеграції має бути східним", - зазначив він.

Назарбаєв, вручивши нагороди спортсменам, привітав здобули перемогу: "Я дякую Президента РФ Володимира Володимировича Путіна за запрошення в Сочі, яке збіглося з сьогоднішнім чудовою подією. Хочу подякувати і привітати всіх учасників чоловічої справжнього турніру".

Нагадаємо, що раніше Медведчук зустрічався з українськими спортсменами-самбістами, які за підтримки "Українського вибору" вирушають на Міжнародний турнір з професійного бойового самбо на Кубок САМБО-70.