ua en ru

Медведчук прокоментував приїзд Гризлова в Київ

Лідер Громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук прокоментував приїзд до Києва новопризначеного представника Російської Федерації в Тристоронній контактній групі по врегулюванню ситуації на Сході України Бориса Гризлова. Відповідну подію Медведчук прокоментував на своїй сторінці у Фейсбук.

Приезд в Киев вновь назначенного представителя Российской Федерации в Трехсторонней контактной группе по урегулированию ...

Опубліковано Viktor Medvedchuk 13 січня 2016 р.

За словами Медведчука, "приїзд Гризлова є свідченням того, що влада України і Росії хоче якнайшвидшого врегулювання ситуації на Донбасі і реалізації Мінських угод".

"Але наші доморощені псевдопатріоти підняли справжнє виття через цей візит, життєво необхідний для розвитку переговорного процесу і реалізації безальтернативних Мінських угод", - написав лідер "Українського вибору" на своїй сторінці в Facebook.

Він підкреслив, що "таким псевдопатріотам важливий піар і гучні заяви, але їм плювати на виконання двох головних стратегічних завдань: забезпечення територіальної цілісності України та збереження життя і здоров'я військовослужбовців і мирних громадян, що можливо тільки при мирному врегулюванні ситуації на Сході України".

"Втім, про такі речі, як доля країни та її громадян, ура-патріоти ніколи і не думали, та й навряд чи здатні на це, що і є основною причиною сьогоднішнього тяжкого становища нашої країни", - підсумував Віктор Медведчук.