ua en ru

На Майдані зібралися близько 60 активістів громадських організацій

На Майдані зібралися близько 60 активістів громадських організацій Фото: акція протесту на Майдані (РБК-Україна)

Активісти протестують проти гальмування розслідувань злочинів Евромайдана

На столичному Майдані зібралися близько 60 активістів низки громадських організацій, які протестують проти гальмування розслідувань злочинів Евромайдана. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, активісти зібралися на Майдані Незалежності на акцію протесту проти гальмування результатів розслідування злочинів Евромайдана.

Організатори стверджують, що за 4 роки влада не показала жодних зрушень у розслідуванні злочинів проти Евромайдана, "не затриманий і не покараний практично ніхто" з тих, хто причетний до поранень і загибелі людей на Майдані.

Протестуючі мають намір пройти факельно-фаєрною ходою до "основних винуватців бездіяльності в розслідуванні злочинів проти Евромайдана".

На Майдані зібралися близько 60 активістів громадських організаційНа Майдані зібралися близько 60 активістів громадських організаційНа Майдані зібралися близько 60 активістів громадських організаційНа Майдані зібралися близько 60 активістів громадських організацій

Фото: акція протесту на Майдані (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час знесення наметів на Майдані Незалежності в Києві постраждало дві людини, серед яких поліцейський. Відзначено, що правоохоронці забрали на Майдані Незалежності 2 намети. В акцію вони втрутилися після того, як її учасники намагалися запалити шини.