ua en ru

МАУ виконує рейс Київ-Ларнака-Київ до/з аеропорту Пафосу

МАУ виконує рейс Київ-Ларнака-Київ до/з аеропорту Пафосу Фото: МАУ

У зв'язку з закриттям Міжнародного аеропорту Ларнаки, рейс PS341 здійснив посадку у Міжнародному аеропорту Пафосу

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" інформує про те, що, у зв'язку закриттям Міжнародного аеропорту Ларнаки, рейси PS341 Київ-Ларнака і PS342 Ларнака-Київ з 29 березня 2016 року буду виконані в/з Міжнародного аеропорту Пафосу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МАУ.

Як повідомляється, у зв'язку з закриттям Міжнародного аеропорту Ларнаки, рейс PS341 здійснив посадку у Міжнародному аеропорту Пафосу. Пасажири будуть доставлені до Ларнаки наземним транспортом. Автобуси вирушать з аеропорту Пафосу в Ларнаку в 15:15 місцевого часу.

Разом з тим, рейс PS342 буде виконуватися з Міжнародного аеропорту Пафосу. Для пасажирів, які вже прибули в аеропорт Ларнаки, організований трансфер до альтернативного аеропорту. Пасажири, що мають можливість самостійно дістатися до Міжнародного аеропорту Пафосу, проінформовані про таку необхідність.

"Запланований час вильоту рейсу PS342 в Київ о 18:00 за місцевим часом, прибуття в Київ - 21:00 за місцевим часом", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, захоплення літака EgyptAir Airbus A320 в Єгипті стався сьогодні вранці, 29 березня, під час прямування повітряного судна з Олександрії в Каїр.

Пізніше стало відомо, що викрадач літака EgyptAir Саїф ель-Дін Мустафа заарештований.