ua en ru

МАУ заперечує інформацію про зміни в структурі власності авіакомпанії

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заперечує інформацію про зміни в структурі власності авіакомпанії. Про це йдеться в повідомленні компанії.

У відповідь на інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію керівництво авіакомпанії заявляє, що ніхто з ТОП-менеджерів МАУ не надавав засобам масової інформації ніяких фактів або коментарів, що дозволили б робити подібного роду висновки про зміни, що відбуваються в авіакомпанії.

"Як вже раніше заявляла авіакомпанія МАУ в повідомленні для преси від 22 грудня 2012 р., власниками МАУ є приватні компанії, відомості про яких доступні в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку - "Кепітел інвестмент проджект" і "Онтобет промоушнз лімітед". Склад спостережної ради, у зв'язку з прийняттям нової редакції статуту ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України", скорочений до 4-х осіб. Ніяких інших змін у складі спостережної ради не відбулося", - відзначає МАУ.

Нагадаємо, раніше за неофіційними даними повідомлялося, що власником МАУ став співвласник групи "Приват" (є найбільшим акціонером "АероСвіту") Ігор Коломойський. Однак всі акціонери МАУ цю інформацію спростували.

Читайте також: "Міжнародні авіалінії України" змінили склад акціонерів