ua en ru

На матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцією

На матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцією Фото: бійка в Маріуполі (mrpl.city)

В результаті зіткнень в Маріуполі постраждали чотири особи

У Маріуполі Донецької області на матчі місцевої футбольної команди з київським "Динамо" фанати влаштували сутички з поліцією, є затримані, передає місцевий сайт 0629.

Повідомляється, що на стадіоні ім. Бойка під час футбольного матчу сталися сутички між вболівальниками та поліцією. Після затримання кількох вболівальників "Динамо" на їх захист кинулися ультрас обох команд, у бік поліцейських, в тому числі, полетіли камені.

За даними інших ЗМІ, бійки з участю ультрас і поліцією сталися в середині другого тайму. У ході зіткнень постраждали четверо осіб, у тому числі журналіст і троє фанатів. Серед представників правоохоронних органів потерпілих немає. Крім того, за трибуною фанатів "Динамо" вибухнув вибуховий пакет.

Відзначимо, на даний момент зіткнення припинилися, фанатів київського "Динамо" на двох автобусах повезли на залізничний вокзал у супроводі поліцейських автомобілі. У зв'язку з футбольним матчем відправлення поїзда Маріуполь-Київ затримали на годину. На матчі були присутні президент Петро Порошенко, глава МВС Арсен Аваков і керівництво області.

На матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцієюНа матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцієюНа матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцієюНа матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцієюНа матчі "Маріуполь" - "Динамо" фанати влаштували бійку з поліцією

Фото: зіткнення у Маріуполі (mrpl.city)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Динамо" на виїзді обіграло "Маріуполь". Гра завершилася з рахунком 3-2.