ua en ru

На матч плей-офф Ліги Європи "Олександрія" - БАТЕ продані всі квитки

На матч плей-офф Ліги Європи "Олександрія" - БАТЕ продані всі квитки Фото: квиток на мачт "Олександрія" - БАТЕ (fco.com.ua)

На другому поєдинку очікується аншлаг

На матч-відповідь раунду плей-офф Ліги Європи між українською "Олександрією" та білоруським БАТЕ розпродані всі квитки. Про це повідомляє офіційний сайт олександрійського клубу.

Керівництво "Олександрії" принесло вибачення всім, хто не встиг купити квитки і не зможе на стадіоні підтримати команду. Домашній стадіон "городян" "Ніка" вміщує всього 7 тисяч глядачів.

Відзначимо, що перший матч, в Борисові, команди зіграли внічию 1: 1. Такий результат залишає хороші шанси для української команди потрапити в груповий етап Ліги Європи.

Поєдинок "Олександрія" - БАТЕ відбудеться у четвер, 24 серпня, в Олександрії. Початок зустрічі о 20:00. Пряму трансляцію можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 2".

Нагадаємо, "Олександрія" планує грати на стадіоні "Чорноморець" в Одесі, якщо команда пройде БАТЕ в кваліфікаційному раунді плей-офф Ліги Європи і потрапить в основну сітку турніру.