ua en ru

"Олександрія" планує проводити матчі Ліги Європи в Одесі

"Олександрія" планує проводити матчі Ліги Європи в Одесі Фото: стадіон "Чорноморець" (wikimapia.org)

Клуб вже подав відповідну заявку

"Олександрія" планує грати на стадіоні "Чорноморець" в Одесі, якщо команда пройде БАТЕ в кваліфікаційному раунді плей-офф Ліги Європи і потрапить в основну сітку турніру. Про це заявив директор української Прем'єр-ліги (УПЛ) Володимир Генінсон, передає офіційний сайт одеського клубу.

"Стадіон "Ніка" в Олександрії прекрасний, він може приймати матчі кваліфікацій. Але там є дві проблеми - недостатня кількість посадкових місць і віддаленість від аеропорту", - сказав Генінсон.

Він підтвердив, що клуб з Олександріїподав заявку для проведення групового етапу Ліги Європи на стадіоні "Чорноморець".

"Ця арена пройшла у тому сезоні серйозну перевірку УЄФА, тому зараз її чекає легка інспекція. Думаю, зараз одесити повинні стати найпалкішими вболівальниками "Олександрії", щоб вона пройшла БАТЕ, вийшла в групу і приносила очки в скарбничку України", - додав функціонер.

Зазначимо, що перший поєдинок між "Олександрією" та БАТЕ відбудеться 17 серпня в Білорусі. Матч-відповідь пройде 24 серпня.

Нагадаємо, "Олександрія" за сумою двох зустрічей переграла румунської "Астри" і вийшла в раунд плей-офф, де вперше у своїй історії зіграє на цій стадії.