ua en ru

У Массачусетсі в результаті вибухів загинула 1 особа, кількість постраждалих зросла

У Массачусетсі в результаті вибухів загинула 1 особа, кількість постраждалих зросла Фото: вибухи в Лоуренсі (twitter.com/Worldfamousjpm)

До розслідування вибухів підключилося Федеральне бюро розслідувань

У Лоренсі (штат Массачусетс, США) в результаті вибухів газу загинула одна людина, всього в трьох містах потерпілими стали 16 осіб. Про це повідомляє місцеве видання CBS Boston.

Повідомляється, що в Лоренсі в результаті вибухів загинув 18-річний Леонел Робсон, який перебував у машині біля будинку, коли на неї впала димова труба. Також в цьому місті від вибухів постраждали 13 осіб, одна з яких у критичному стані. У містах Andover і Північний Andover постраждали ще три людини. До розслідування події підключилися Федеральне бюро розслідувань і Національна рада з безпеки на транспорті США.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в США відразу у трьох містах сталося 70 вибухів газу. У районах, де відчувався запах газу, евакуювали людей. Поліція також закликала жителів, чиї будинки обслуговує компанія Columbia gas, покинути їх.

Зазначимо, до цього в Нігерії від вибуху газовоза загинуло 35 осіб. Більша частина із загиблих були роззявами, які прийшли подивитися на вибухи біля заправної станції.