ua en ru

В САП розповіли, скільки засідань у березні було відкладено через суддів або адвокатів

В САП розповіли, скільки засідань у березні було відкладено через суддів або адвокатів Фото: голова САП Назар Холодницький

За місяць судом обрано 13 запобіжних заходів підозрюваним за клопотанням САП

В березні 79 судових засідань було перенесено чи відкладено через сторону захисту або суд у справах, направлених Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП). Про це повідомляє прес-служба САП.

"У березні 2017 року 79 судових засідань з 213 призначених було відкладено чи перенесено через сторону захисту чи суду", - зазначили у відомстві.

Також зазначають, що загалом до суду у березні було скеровано 6 обвинувальних актів, було погоджено 13 повідомлень про підозру, судом обрано 13 запобіжних заходів підозрюваним за клопотанням САП.

Також вже готуються дані за квітень місяць, інформацію буде в публічному доступі одразу після травневих свят.

Робота Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в цифрах за березень цього року в нашій щомісячній інфографіці "Мовою...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 19 квітня 2017 р.

Нагадаємо, в САП заявили, що суд необґрунтовано відклав розгляд справи Пасішника.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржить в апеляції повернення обвинувального акта за обвинуваченням колишнього виконавчого директора Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрія Пасішника у незаконному впливі на посадову особу.