ua en ru

У "Марші рівності" у Києві візьмуть участь євродепутати, - Лещенко

У "Марші рівності" у Києві візьмуть участь євродепутати, - Лещенко Фото: Сергій Лещенко

На "Марш рівності" приїдуть євродепутати - Ребекка Хармс, Ана Гомес, Софі Велт

У "Марші рівності", який пройде 12 червня в Києві візьмуть участь депутати Європарламенту Ребекка Хармс, Ана Гомес, Софі Велт. Про це повідомляє народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Лещенко на сторінці в Facebook.

"В останні дні все частіше чуємо від послів, спецпредставника Держдепартаменту, євродепутатів заклик активніше брати участь і фізично взяти участь у ході, яка, на відміну від попереднього року, буде в центральній частині міста. Приклад проведення прайду в своєрідному "гетто" минулого року не додав безпеки. І спеціально на ЛГБТ-прайд в Київ приїжджають депутати Європарламенту Ребекка Хармс, Ана Гомес, Софі Велт", - зазначається в повідомленні.


За його словами, в минулому році в ЛГБТ-прайді взяли участь двоє депутатів - він, Лещенко, а також нардеп від фракції БПП Світлана Заліщук. Відзначається, що за попереднім прогнозом, в цьому році кількість депутатів парламенту зросте в кілька разів.

Раніше повідомлялося, що збір учасників відбудеться з 09:00 до 10:00 перед входом в центральний корпус Київського національного університету (вул. Володимирська, 60). Початок о 10:00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Марш рівності" охоронятимуть 6 тисяч правоохоронців та бійців НГУ.