ua en ru

Марсель - Атлетіко: анонс матчу

Марсель - Атлетіко: анонс матчу Фото: Кубок Ліги Європи (twitter.com/Atleti)

Готуємося до фінального двобою Ліги Європи

Марсельський "Олімпік" і мадридський "Атлетико" зійдуться у фінальному поэдинку Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці іспанського клубу.

16 травня 21:45
Ліон, Стад-де-Ліон

"Олімпік" в Ліоні зустрічається з дворазовим переможцем турніру "Атлетико". "Матрасники" тріумфували в двох попередніх своїх фіналах в 2010 і 2012 роках, а французькі клуби раніше не перемагали в Кубку УЄФА/Лізі Європи.

Обслуговувати зустріч буде Бьорн Кейперс. Для 45-річного рефері це буде другий фінал Ліги Європи - в 2013 році він обслуговував зустріч "Челсі" і "Бенфіки". Голландський арбітр отримав міжнародну категорію в 2006 році, а в 2014 працював на фіналі Ліги чемпіонів УЄФА між "Реалом" і "Атлетіко".

Допомагати Кейперсу будуть його співвітчизники Сандер ван Рукел і Ервін Зейнстра. Четвертий суддя: Шимон Марчіняк (Польща). Додаткові помічники арбітра: Данні Маккелі (Нідерланди), Пол ван Букел (Нідерланди). Резервний помічник арбітра: Маріо Дікс (Нідерланди)

Головний тренер "Олімпіка" Руді Гарсія: "У нас не надто багато шансів на перемогу, але ми викладемося по повній. Матч з "Атлетіко" - велика подія для нас. Це клуб, який за останні чотири роки грав у двох фіналах Ліги чемпіонів. Клуб, який не так давно вигравав Лігу Європи. Але фінал вдома, у Франції, це для нас фантастична можливість. Жодна французька команда ще не вигравала цей турнір. Було б здорово стати першими".

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне: "Все обіцяє чудовий фінал. "Олімпік" додавав по ходу турніру. Їх тренер має багатий вибір складу і тонко розуміє гру. Марсель дуже небезпечний, особливо в півзахисті і атаці. Матч буде важкий, це точно. Ледве вилетівши з Ліги чемпіонів, ми тут же загорілися бажанням виграти цей турнір. Всі стали називати нас фаворитами на вихід у фінал. Це підвищило наше почуття обов'язку і відповідальності. І ось ми тут".

Орієнтовні склади:

"Олімпік": Манданда; Сакаї, Рамі, Луїс Густаво, Амаві; Ангісса, Сансон, Лопес; Товен, Пайєт, Окампос; Жермен

"Атлетіко": Облак; Врсалько, Хіменес, Годін, Лукас; Коке, Сауль, Габі, Корреа; Грізманн, Коста