ua en ru

Марлос визнаний кращим гравцем чемпіонату України в 2017 році

Марлос визнаний кращим гравцем чемпіонату України в 2017 році Марлос, shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" названий кращим наставником року

Півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Марлос визнаний кращим футболістом чемпіонату України. Про це повідомляється на сайті каналів "Футбол 1/Футбол 2".

Гравець був обраний за підсумком голосування 49 професійних клубів України. У голосуванні він випередив Андрія Ярмоленко і Фреда.

Також натуралізований бразилець переміг в номінації кращий гол року - Марлос забив його в фіналі Кубка України в ворота київського "Динамо".

Кращим тренером року визнано головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека. На цю нагороду також претендували Юрій Вернидуб і Роман Санжар.

Кращою футбольною школою України названа Академія "Динамо".

Кращий футзаліст - Сергій Журба ("Хіт").

Кращий молодий гравець України: Віктор Циганков ("Динамо").

Кращий пляжний футболіст: Олег Зборовський ("Хіт").

Кращий арбітр: Юрій Можаровський (Львів).

В "символічну збірну України" увійшли: воротар - Андрій П'ятов ("Шахтар"); захисники - Богдан Бутко, Ярослав Ракицький, Ісмаїлі (всі - "Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо"); півзахисники - Фред, Тарас Степаненко, Марлос, Тайсон (всі - "Шахтар"), Сергій Сидорчук ("Динамо"); нападник - Дьюмерсі Мбокані ("Динамо").

Нагадаємо, донецький футбольний клуб "Шахтар" перезаявіл Ромеро Бонфіма Марлоса в українському прем'єр-лізі (УПЛ) як громадянина України.