ua en ru

У Маріуполі зіткнулися маршрутка і автобус з учасниками АТО, є постраждалі

У Маріуполі зіткнулися маршрутка і автобус з учасниками АТО, є постраждалі Фото: ДТП в Маріуполі

Проводиться досудове розслідування

В Маріуполі автобус з учасниками АТО зіткнувся з маршруткою, йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполиции в Донецькій області. Подробиці читайте далі.

Обставини ДТП

Сьогодні на перехресті вул. вул Італійської та. Артема сьогодні вранці, 20 травня, зіткнулися мікроавтобус, в якому знаходилися працівники одного з підрозділів, що несе службу в зоні АТО, і маршрутне таксі. Попередньо встановлено, що в результаті зіткнення отримали травми 8 осіб, йдеться в

Повідомлення про ДТП надійшло в чергову частину поліції в 8.20.


"На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції та екстрені служби. Правоохоронці з'ясовують обставини події. Потерпілим надається необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Автобус з учасниками АТО зіткнувся з маршруткоюФото: ДТП у Маріуполі

за фактом зіткнення автобуса з воїнами АТО і маршрутки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася на трасі "Кишинів-Леушени" поблизу села Суручены в 20 кілометрах від столиці Молдови, загинув громадянин України.