ua en ru

У Маріуполі проти підозрюваних у вбивстві СБУшника буде порушено ще одну кримінальну справу, - Аброськін

У Маріуполі проти підозрюваних у вбивстві СБУшника буде порушено ще одну кримінальну справу, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін розповів про спробу втечі підозрюваних у вбивстві СБУшника Віктора Мандзика

Підозрюваних звинувачують у спробі втечі

Поліція в Маріуполі порушила ще одну кримінальну справу стосовно підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика - за спробу втечі. Про це повідомив глава ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"Сьогодні, в Маріуполі заарештовані за скоєння низки тяжких злочинів, у тому числі за вбивство співробітника СБУ Віктора Мандзика в березні минулого року, і їх "група підтримки" неодноразово намагалися затягнути і навіть зірвати судовий процес. Постійні необгрунтовані виклики бригади "швидкої допомоги" в зал суду. Потім під прикриттям "співчуваючих", які прибули із Запоріжжя, зробили спробу здійснити втечу. Зламали двері спеціально відведеного приміщення для утримання заарештованих і вийшли в судовий зал. За моїм наказом, заарештовані були видворені у спецприміщення. При видворенні чинили опір", - написав Аброськін.


За його словами, за фактом втечі буде порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 393 Кримінального Кодексу.

"Для одного з арештованих така поведінка зрозуміла, йому загрожує довічне покарання. Зірвати судове засідання будь-якими способами - це його останній шанс. Вбивати людей нікому не дозволено", - додав глава ГУ Нацполиции в Донецькій області.

Він також зазначив, що посібники, що порушують публічний порядок, доставлені в Приморське відділення поліції, де стосовно них були складені адміністративні протоколи.

Нагадаємо, у Маріуполі в суді у справі про вбивство СБУшника сталися зіткнення.