ua en ru

У Маріуполі стався конфлікт між бійцями "Азова" та студентами-іноземцями

У Маріуполі стався конфлікт між бійцями "Азова" та студентами-іноземцями Фото: поліція перевіряє інформацію про конфлікт в Маріуполі

За даними місцевих ЗМІ, бійці "Азова" з палицями розігнали студентів, що грали у футбол

У Маріуполі на футбольному полі стався конфлікт між бійцями полку Нацгвардії "Азов" та студентами-іноземцями. Про це йдеться в повідомленні управління поліції Донецької області.

"Інформацію про конфлікт між студентами-іноземцями та бійцями полку "Азов", який стався 23 квітня на футбольному полі в Лівобережному районі, внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення. За вказаним фактом проводиться перевірка", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що начальник поліції області В'ячеслав Аброськін розпорядився провести службову перевірку відносно поліцейських заходів реагування на конфлікт.

У той же час, за даними місцевих ЗМІ, жителі міста грали в футбол на стадіоні близько бази полку "Азов" разом з 8 темношкірими студентами. Пізніше з воріт бази "Азова" вийшли близько 10 чоловік в камуфляжі і з телескопічними кийками, вимагали від іноземців покинути поле, а після того, як студенти пішли в роздягальню, пішли за ними і намагалися наздогнати вже за межами стадіону, в результаті чого потерпілим не вдалося забрати свої речі. Свідки конфлікту не викликали на місце події поліцію, а в прес-службі Нацгвардії заперечують участь бійців в конфлікті.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі суд засудив чоловіка до 15 років ув'язнення за теракт.