ua en ru

Апеляційний комітет затвердив технічну поразку "Динамо" за неявку до Маріуполя

Апеляційний комітет затвердив технічну поразку "Динамо" за неявку до Маріуполя Фото: матч "Маріуполь" - "Динамо", який не відбувся (fclilich.com)

Це рішення також стосується матчів команд U-19 та U-21

Апеляційний комітет Федерації футболу України присудив київським "Динамо" технічну поразку за відмову приїхати на матч 7 туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) з "Маріуполем". Про це повідомляє zbirna.com.

Це рішення також стосується матчів команд "Динамо" U-19 та U-21, які також не з'явилися на свої ігри в Маріуполі.

Раніше КДК ФФУ вже призначив Динамо технічну поразку з рахунком 0:3 за неявку киян на гру. Однак кияни оскаржили це рішення в Апеляційному комітеті. Після чого запропонували клубам УПЛ висловити свою позицію щодо цього питання. Київський клуб розрахував на те, що у випадку підтримки більшості клубів, матч в Маріуполі дозволять переграти.

"Динамо" підтримало сім клубів УПЛ, "Верес" утримався, а "Маріуполь", "Шахтар" і "Ворскла" проголосували проти ініціативи.

Нагадаємо, київське "Динамо" відмовилося їхати на матч до Маріуполя через загрозу безпеці гравців, персоналу та вболівальників клубу.

Але згодом клуб змінив позицію і звернувся до керівництва української Прем'єр-ліги (УПЛ) з проханням переграти на полі суперника матч 7 туру чемпіонату України з "Маріуполем".