ua en ru

До Мар'їнки прибуло підкріплення поліції

До Мар'їнки прибуло підкріплення поліції Фото: спецпризначенці

Зокрема бійці спецпідрозділу "Сокіл" та співробітники обласного главку

У зв'язку з ситуацією, що загострюється, до прифронтового міста Мар'їнка Донецької області направлено додаткові сили поліції - бійців спецпідрозділу "Сокіл" та співробітників головного управління поліції області. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

"У прифронтовому місті в повній бойовій готовності перебувають спецпризначенці главку. Вони здійснюють контрдиверсійні заходи, направлені на припинення спроб проникнення розвідувально-диверсійних груп терористів, перевезення нелегальної зброї. Спецоперація проводиться на території міст Мар'їнка та Красногорівка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що жителі міста знову опинилися під вогнем, а протягом лютого будинки на вулицях Шевченка, Октябрьська, Молодіжна знову зазнали руйнувань, важкі поранення отримав чоловік.

За фактами обстрілів Мар'їнським відділенням поліції з початку року відкрито 25 кримінальних проваджень за ст. 258 КК (терористичний акт).

"Цілодобово охорону правопорядку у Мар'їнці забезпечують співробітники місцевої поліції, зведені загони поліцейських з усієї Донеччини. Правоохоронці одними з перших прибувають на місця обстрілів, документують усі наслідки, завдані бойовиками", - доповіли у відомстві.

"Наразі поліція втримує стабільну оперативну обстановку у Мар'їнці, вулиці патрулюють посилені наряди", - запевнили у главку.

Нагадаємо, як повідомляв штаб АТО, цієї ночі бойовики вели інтенсивний вогонь у районі Мар'їнки з гранатометів і стрілецької зброї.