ua en ru

У Мар'їнці на блокпосту помер поліцейський

У Мар'їнці на блокпосту помер поліцейський Фото: поліція (РБК-Україна)

Під час несення служби поліцейському стало погано

На блокпосту в Мар'їнці (Донецька область) під час виконання службових обов'язків помер поліцейський Олександр Трегуб. Про це повідомляє прес-служба поліції у Донецькій області в Facebook.

"Сьогодні Олександр Трегуб вступив в стоп-контроль в Мар'їнці. Під час несення служби поліцейському стало погано. Колеги надали йому домедичну допомогу і викликали швидку, але по дорозі до Курахівську лікарні серце поліцейського зупинилося. Йому було 42 роки. Особовий склад поліції Донецької області висловлює співчуття рідним і сумує про непоправної втрати", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що Трегуб є переселенцем з Донецька, в 2014 році переїхав до Маріуполя. Працював в обласному управлінні поліції старшим оперативно-розшукової групи по лінії кишенькових крадіжок. У загальній складності, 21 рік пропрацював у карному розшуку.

На Донеччині під час виконання службових обов'язків на блокпосту помер поліцейський Сьогодні Олександр Трегуб заступивши ...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, в середу, 9 серпня, в місті Новомосковську біля магазину на перехресті вулиці Заводській та провулку Толстого в місті в результаті вибуху гранати загинув 59-річний місцевий житель.