ua en ru

У Мар’їнці в результаті обстрілу бойовиків поранено жінку, - Жебрівський

У Мар’їнці в результаті обстрілу бойовиків поранено жінку, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Невстановлений снаряд розірвався на подвір’ї приватного будинку

У Мар’їнці (Донецька область) в результаті обстрілу міста бойовиками незаконних збройних формувань у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранено місцеву жительку. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

Він додав, що невстановлений снаряд розірвався на подвір’ї приватного будинку.

"Близько години тому у Мар’їнці 56-річна жінка отримала уламкове поранення стегна. Міна чи снаряд (зранку спеціалісти розберуться - що саме) прилетіла й вибухнула у неї на подвір’ї - на вулиці Героїв Чорнобиля (колишня Орджонікідзе)", - зазначив Жебрівський.

На місце події виїхали бригади Державної служби з надзвичайних ситуацій та швидкої допомоги.

"Жінку доправили до Курахівської лікарні, де вже надали допомогу. Лікарі кажуть, стан стабільний", - додав голова Донецької обладміністрації.

Близько години тому у Мар’їнці 56-річна жінка отримала уламкове поранення стегна. Міна чи снаряд (зранку спеціалісти роз...

Опубліковано Павлом Жебрівським 21 липня 2017 р.

Нагадаємо, 3 липня під час обстрілу проросійськими бойовиками Мар’їнки було поранено місцевого жителя, чоловік отримав кульове поранення в спину.