ua en ru

У Мар'їнці бойовики вступили в тригодинний бій з силами АТО

У Мар'їнці бойовики вступили в тригодинний бій з силами АТО Фото: АТО

Поранений один боєць

У Мар'їнці був бій з бойовиками в результаті якого український боєць отримав поранення. Про це написав журналіст Андрій Цаплієнко на сторінці в Facebook.

"Знову Мар'їнка, знову поранений боєць, якого я добре знаю. Сорок хвилин тому закінчився бій. По позиціях "Бунгало", "Центр" і іншим ВОПам на "передку" валили з усього, що було під рукою у "сепаров". Хоча, чому "сепаров"? За повідомленням нашої агентури, в районі Мар'їнки проходять бойове злагодження кадрові морські піхотинці РФ. Тренуються на наших хлопців, як на полігоні", - написав він.

Знову Мар'їнка, знову поранений боєць, якого я добре знаю. Сорок хвилин тому закінчився бій. По позиціях "Бунгало", "Цент...

Опубліковано Andriy Tsaplienko 26 січня 2016 р.

Як повідомляється, бойовики атакували українських військових близько 20:00 як тільки спостерігачі ОБСЄ покинули район Мар'їнки. "Думали, що не отримають "відповіді". Але помилилися. Бій тривав три години. Закінчився у двадцять три нуль", - повідомив журналіст.

За його словами, поранений український військовий з позивним "Ведмідь" - простий шутер, з мобілізованих, але надзвичайно сміливий чоловік. У нього обсипало осколками руку, він буде жити.

Нагадаємо, боевики продовжують обстрілювати сили АТО під Донецьком та Горлівкою.