ua en ru

Манчестер Юнайтед - Зоря: Луганчани мінімально поступаються в Англії

Манчестер Юнайтед - Зоря: Луганчани мінімально поступаються в Англії Фото: Манчестер Юнайтед - Зоря

Луганський клуб зіграв свій другий матч групи

У другому турі групового раунду Ліги Європи луганська "Зоря" грала виїзний матч проти "Манчестер Юнайтед".

"Манчестер Юнайтед" - "Зоря" 1-0
Гол
: Ібрагімович, 69
Манчестер Юнайтед: Ромеро – Фосу-Менса (Мартіаль, 74), Смоллінг, Байлли, Рохо – Погба, Феллаїні – Лингард (Руні, 67), Мата (Янг, 74), Рашфорд – Ібрагімовіч
Зоря: Шевченко – Каменюка, Сіваков, Форстер, Соболь – Караваєв, Гречишкін, Чайковський, Петряк – Любенович (Ліпартія, 76) — Кулач (Пауліна, 59)

З самого початку матчу МЮ забрав м'яч собі. Гості могли розраховувати на контратаки, одна з яких призвела до першого небезпечного моменту в матчі. Петряк віддав на лінію штрафного МЮ Любеновичу, але той пробив вище воріт.

МЮ багато володів м'ячем і теж отримав свій момент, що забити. Після подачі кутового м'яч долтеле до Ращфорда, який сильним ударом відправив його у поперечину. А перед свистком на перерву Феллаїні дуже небезпечно бив головою, але не влучив по воротах.

На початку другого тайму "Зоря" кілька разів дуже непогано виходила в небезпечні контратаки, але українській команді дуже не вистачало останнього пасу. А от коли на поле вийшов Пауліна, "Зоря" ледь не забила, коли після удару бразильця з лінії штрафного майданчика зіграв Ромеро.

А незабаром МЮ забив. Захисники "Зорі" забули про Руні в центрі штрафної, той прийняв простріл спраа, погано пробив, але Ібрагімович зумів головою вразити ворота Шевченка.

Додамо, що у другому матчі групи "Фенербахче" обіграв "Фейєнорд" 1-0.