ua en ru

"Манчестер Юнайтед" посилився півзахисником "Челсі"

"Манчестер Юнайтед" посилився півзахисником "Челсі" Фото: Неманья Матич (manutd.com)

Угода розрахована на три роки

"Манчестер Юнайтед" оголосив про перехід півзахисника Неманьї Матіча з "Челсі". Про це інформує офіційний сайт "манкуніанців".

28-річний футболіст підписав контракт, розрахований на три роки. Також в угоді є опція про пролонгацію ще на один сезон. За "дияволів" Матіч виступатиме під 31 номером. Сума угоди не розголошується, але, за інформацією британських медіа, сума трансферу склала 46 млн євро.

"Я радий приєднатися до МЮ. Я не міг упустити можливість знову попрацювати з Моурінью. Це дуже цікавий час для команди. Я з нетерпінням чекаю, щоб внести вклад в історію великого клубу", - сказав Матіч.

Операцію також прокоментував наставник клубу.

"Неманья має ті якості, які ми цінуємо в футболіста: лояльність, відданість, амбітність і командна гра. Дякую йому за бажання перейти до нас. Без цього бажання угода була б неможливою", - зазначив Жозе.

Матіч виступав за "Челсі" з 2009 по 2011 і з 2014 по 2017 роки. Всього він провів за "синіх" 154 матчі, в яких забив сім голів. У сезоні 2016/17 Матіч зіграв в АПЛ 35 матчів, в яких забив три голи і віддав сім результативних передач.

Нагадаємо, півзахисник німецької "Баварії" Ренату Саншеш зацікавив головного тренера лондонського "Челсі" Антоніо Конте, який особисто наводить довідки про футболіста.