ua en ru

Конте зацікавлений у переході півзахисника "Баварії"

Конте зацікавлений у переході півзахисника "Баварії" Фото: Ренату Саншеш (fcbayern.com)

Наставник "Челсі" особисто наводить довідки про футболіста

Півзахисник німецької "Баварії" Ренату Саншеш зацікавив головного тренера лондонського "Челсі" Антоніо Конте, який особисто наводить довідки про футболіста. Про це повідомив голова правління мюнхенської команди Карл-Хайнц Румменігге, передає La Gazzetta dello Sport.

"Конте запросив деяку інформацію про нього після матчу у вівторок, тому що знає, Саншеш може змінити ситуацію на полі", - сказав Румменігге.

Раніше повідомлялося, що головний тренер німецького гранда Карло Анчелотті не бачить перспектив для Саншеша в своїй команді і готовий розлучитися з ним. Навіть велися переговори з "Міланом" на предмет продажу гравця збірної Португалії.
Але мюнхенці вимагали за Саншеша як мінімум 40 млн євро, тоді як італійський гранд більше 32 млн євро не давав. В даний момент в "Баварії" говорять про доцільність річної оренди Саншеша.

Нагадаємо, воротар Мануель Нойер обраний новим капітаном мюнхенської "Баварії". Капітанська пов'язка дісталася голкіперу після Філіпа Лама, який раніше оголосив про завершення футбольної кар'єри.