ua en ru

Манчестер Юнайтед - Сельта 1-1: відео голів та огляд матчу

Манчестер Юнайтед - Сельта 1-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Манчестер Юнайтед" - "Сельта"

Команда Жозе Моурінью вийшла у фінал Ліги Європи

"Манчестер Юнайтед" на стадіоні "Олд Траффорд" зіграв внічию з "Сельтою" в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи, але за підсумками двох матчів вийшов у фінал турніру.

Маруан Феллайні відкрив рахунок точним ударом головою в першому таймі, але "Сельта" не здалася, і за п'ять хвилин до кінця основного часу Факундо Ронкалья відновив рівність. Бійка, дві червоні картки і шість доданих хвилин до межі загострили кінцівку, однак МЮ вистояв і вийшов у фінал, де зіграє з "Аяксом".

На 17 хвилині Маркус Рашфорд змістився на позицію флангового півзахисника, зробивши з лівого краю відмінну подачу на дальню штангу, куди забіг Маруан Феллайні, а у бельгійця вийшов точний удар у ближній кут.

За п'ять хвилин до кінця основного часу зустрічі Факундо Ронкалья виявився вільним при відмінному навісі Тео Бонгонда і здорово пробив у дальній нижній кут воріт Серхіо Ромеро. Незабаром обидві команди залишилися вдесятьох: Ронкалья і Ерік Бейи отримали червоні картки після бійки в центрі поля.

У першому матчі МЮ переміг "Сельту" з рахунком 1:0. Таким чином, команда Жозе Моурінью вийшла у фінал Ліги Європи, де зіграє з "Аяксом".

Нагадаємо, футбольний клуб "Атлетіко" вперше за 58 років зміг обіграти мадридський "Реал" в єврокубках. За підсумками двох матчів, "Атлетіко" вилетів з Ліги чемпіонів, а "Реал" пробився у фінал, де зіграє з "Ювентусом".