ua en ru

"Манчестер Юнайтед" у січні почне переговори з Озілом

"Манчестер Юнайтед" у січні почне переговори з Озілом Фото: Месут Озіл (instagram.com-m10_official)

Моуріньо сподівається безкоштовно отримати нинішнього плеймейкера лондонського "Арсеналу"

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" у січні почне переговори з півзахисником "Арсеналу" Месутом Озілом, у якого в кінці сезону закінчується контракт, передає The Independent.

Повідомляється, що поточний контракт 28-річного Озіла закінчується в кінці сезону, а переговори з керівництвом "Арсеналу" зайшли в глухий кут. У той же час головний тренер МЮ Жозе Моуріньо сподівається, що переконає Озіла стати частиною команди завдяки досвіду їхньої спільної роботи в мадридському "Реалі".

Зазначимо, Моуріньо і Озіл разом прибули до "Реалу" влітку 2010 року. Португальський тренер довіряв йому місце в складі, так як швидко зрозумів, що плеймейкер з Німеччини здатний виконувати на полі складні тактичні установки. Після роботи в Мадриді вони залишилися в настільки хороших відносинах, що Моуріньо написав передмову до автобіографії Озіла, яка вийшла нещодавно.

Нагадаємо, в кінці вересня міланський "Інтер" підтвердив інтерес до Озіла. За даними ЗМІ, гравець вирішив не продовжувати контракт з "канонірами", що дає йому право вже в січні підписати попередню угоду з новим клубом.