ua en ru

"Інтер" підтвердив інтерес до Озілу

"Інтер" підтвердив інтерес до Озілу Фото: Месут Озіл (arsenal.com)

Озіл вирішив не продовжувати контракт з "Арсеналом"

Італійський футбольний клуб "Інтер" підтвердив інтерес до півзахисника "Арсеналу" і збірної Німеччини Месуту Озілу. Про це повідомляє Ехргеѕѕ.

Повідомляється, що згідно з контрактом, Озіл грає останні 12 місяців в англійському "Арсеналі" і з січня може підписувати попередню угоду з іншим клубом.

"Озіл безперечно є одним з тих гравців, за якими ми спостерігаємо. Тим не менш, придбання футболіста в січні може виявитися не кращою ідеєю. У свій час зимові трансфери Лукаса Подольські і Джердана Шакірі не виправдали очікувань", - сказав президент клубу Ерік Тохир.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні Озіл відіграв за "Арсенал" 5 матчів в англійській Прем'єр лізі, не відзначившись результативними діями.

Нагадаємо, раніше Озіл вирішив не продовжувати контракт з "Арсеналом" і стати вільним агентом у липні 2018 року.

Таким чином, він може перейти в нову команду безкоштовно. За даними ряду джерел, інтерес до футболіста проявляють "Манчестер Юнайтед" і "Інтер". У поточному сезоні Озіл далекий від своєї оптимальної форми. Гравець взяв участь у чотирьох матчах англійської Прем'єр-ліги, не відзначившись результативними діями.