ua en ru

Манчестер Сіті - Арсенал: онлайн-трансляція матчу

Манчестер Сіті - Арсенал: онлайн-трансляція матчу Фото: Манчестер Сіті - Арсенал

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Манчестер Сіті" - "Арсенал" почнеться на РБК-Україна в 17:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 2".

Півфіналіст Ліги Чемпіонів у грі проти "канонірів" спробує поборотися за третє місце в чемпіонаті Англії.

8 травня, 18:00
Манчестер, "Этихад Стедіум"
Манчестер Сіті - Арсенал, 2:2
Гол: Агуеро, 8, Брейне, 51 - Жиру, 10, Санчес, 67

Манчестер Сіті: Харт - Кліши, Отаменді, Мангали, Санья - Де Брайне, Фернандіньо, Фернандо, Навас - Агуеро, Ихеаначо
Арсенал: Чех - Монреаль, Косельні, Пауліста, Бельерин - Ремсі, Эльнени - Уелбек, Ивоби, Санчес - Жиру

Перед очним протистоянням "Манчестер Сіті" відстає від "Арсеналу" на три очки. "Каноніри" розташувалися на третьому місці, але в разі перемоги "городян", саме вони піднімуться вище в турнірній таблиці.

тижня "Сіті" їздив до Мадрида, де невдало намагався пробитися у фінал Ліги Чемпіонів. Матч проти "Реала" повинен був забрати у підопічних Пеллегріні достатньо сил напередодні важливого матчу.

У обох колективів є проблеми зі складом. У грі з "Реалом" отримав травму Компані, який пропустить ще й Євро-2016. Континентальна першість доведеться пропустити і "канониру" Окслэйд-Чемберлен.

Манчестер Сіті - Арсенал: онлайн-трансляція матчуФото: Мануель Пеллегріні

Головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні:

Якщо ми не потрапимо в першу четвірку і Лігу чемпіонів, то для мене це буде катастрофою. Ось чому я говорив, що минулий сезон, коли ми не виграли титулів, не був катастрофою. Це, звичайно, не був хороший сезон, але справжнє лихо для великих клубів – це невихід в Лігу чемпіонів. Хоча гіпотетично, якщо ви не в топ-4 чемпіонату, але виграли Лігу чемпіонів, Кубок Англії і Кубок ліги, це буде хороший сезон. Звичайно, я думаю, що дуже важливо потрапити в Лігу чемпіонів. Я йду, але турбуюся про те, щоб фінішувати у четвірці, тому що хочу завершити сезон як можна краще. Для мене це дуже важливо, і я не розумію спекуляцій на цю тему.