ua en ru

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії

У матчі чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" приймав вдома лондонський "Челсі". І гості виграли завдяки голу Івановича в першому таймі.

У матчі чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" приймав вдома лондонський "Челсі". І гості виграли завдяки голу Івановича в першому таймі.

3 лютого, 22:00
Манчестер, "Етихад"
Манчестер Сіті - Челсі, 0:1
Гол:
Іванович, 32
Манчестер Сіті: Харт, Коларов, Компані, Демікеліс, Сабалета, Сілва, Настасич, Турі, Навас, Джеко, Негредо
Челсі: Чех, Аспілікуета, Луїс, Кехілл, Террі, Іванович, Вілліан, Матіч, Азар, Рамірес, Ето'О

Фінальний свисток - Челсі виграв!

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії90+3 хв. І замість Азара Демба Ба з'явився на полі.

90+3 хв. Йоветіч відмінно пробив з-за штрафної, але Чех знову показав вищий клас!

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії90+2 хв. Обі Мікел змінює Вілліана.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії87 хв. Настасич зірвав прорив Оскара до своїх воріт від центру поля. Суддя пожалів Сіті.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії83 хв. Самуель Ето'О пішов відпочивати - на полі з'явився Оскар.

81 хв. Трохи заспокоїлася гра. Челсі насолоджується своєю перевагою, Сіті ніяк не може створити серйозний момент.

77 хв. Террі зумів прийняти м'яч після подачі з кутового, але його пас всередині штрафного майданчика зуміли заблокувати.

73 хв. Сілва шикарно пробив зі штрафного у самісіньку дев'ятку, але в цю саму дев'ятку шикарно стрибнув Чех!

71 хв. Піднявся градус гри! Сіті включив більше агресії і це спрацювало - оборона Челсі крутиться, як білка в колесі. Але помилок не робить, що найголовніше.

67 хв. Третя штанга в Челсі! Кехілл бив головою після подачі кутового, але знову зіграла стійка за господарів.

65 хв. Не може ніяк Сіті підібратися до воріт суперника. Тільки стандарти хоч якось напружують оборону Челсі. Інші варіанти просто не проходять.

61 хв. Йоветіч заробив непоганий штрафний - Коларов закручував у ближній кут, але по воротах не влучив.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії57 хв. Замість Негредо на поле виходить Стеван Йоветіч.

53 хв. І знову поперечина рятує Сіті! Матіч завдав сильний дальній удар, але м'яч зрадницьки влучив у хрестовину.

51 хв. Туре небезпечно бив від правого кута штрафного майданчика - м'яч пройшов повз стійку.

49 хв. Луїс пройшов по правому краю штрафного і прострілив на дальню штангу, звідки Вілліан пробив, але влучив у ногу захисника.

47 хв. Хесус Навас робив непогану подачу в штрафну і Джеко бив головою, але вийшло це у нього слабенько.

Другий тайм в Манчестері

Перерва

45+2 хв. Ето'О відібрав м'яч у Компані і міг виходити на Харта, але Настасич зумів підстрахувати свого партнера і відібрав м'яч назад.

44 хв. Поперечина рятує Сіті! Азар красиво пройшов зліва у штрафний майданчик і віддав на Ето'О, який в дотик переправив м'яч у стійку воріт.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії42 хв. Коларов грубо підкотився ззаду під Луїса.

41 хв. Момент у Джеко! Після подачі кутового Едін отримав м'яч у штрафному Челсі, але пробив вище воріт!

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії40 хв. А тепер Матіч наступив на ногу Туре.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії37 хв. Демікеліс в центрі поля сфолив на Вілліані.

36 хв. Ще один момент біля воріт Харта! Азар непогано бив з лівої, але голкіпер зумів відбити м'яч.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії33 хв. І тут же Іванович грубо зіграв проти Сілви.

Манчестер Сіті - Челсі: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії32 хв. Гол! Рамірес бив з меж штрафного, м'яч влучив у захисника і Іванович з лінії штрафного потужним ударом відправив м'яч у правий нижній кут воріт!

28 хв. Челсі втік в контратаку 4 в 2! Вілліан віддав направо на Раміреса, але з ударом бразильця впорався Харт. А спроба добити ударом ножицями від Віллана не вдалася.

26 хв. Тренерська установка на гру у Челсі - це явно агресивний відбір м'яча вже на чужій половині поля. Поки такий підхід допомагає аристократам стримувати і тиснути на суперника.

22 хв. Давид Луїс з дуже серйозним обличчям готувався пробити зі штрафного, але запустив м'яч у небеса.

18 хв. Яя Туре просто не зупинити! Увійшов він з м'ячем в штрафну і прострілив - Сілва переправляв м'яч у ворота, але трохи не влучив.

16 хв. Небезпечно бив Туре з лінії штрафного, але м'яч пройшов у сантиметрах від перекладини.

14 хв. Після кількох яскравих хвилин команди трохи збили темп, щоб перевести подих.

10 хв. Коларов виконав небезпечну подачу з лівого флангу, але Туре не вистачило миті, щоб переправити м'яч у ворота.

9 хв. Хороша контратака Челсі завершилася тим, що Туре і Компані не змогли нормально вибити м'яч. Той опинився у Вілліана, але пас бразильця накрили.

8 хв. Досить рівно йде гра. Мало хто в цьому сезоні залишається цілим на Етихад, але поки Челсі грає на рівних з Сіті.

4 хв. Сілва заробив штрафний неподалік від штрафного, сам його подав, але м'яч пролетів повз всіх.

Отже, матч розпочався.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Ман. Сіті" - "Челсі".

Перед матчем з "Челсі", "Манчестер Сіті" виграло 8 останніх матчів. "Аристократи" тільки в минулому турі обірвали свою п'ятиматчеву виграшну серію нульовою з "Вест Хемом". А "Сіті" минулого матчу дуже вдало з'їздив до Лондона, де розгромив "Тоттенхем" 5:1.

Такі результати вразили тренера "синіх" Жозе Моруирнью.

"Вони раз стали чемпіонами Англії, виграли пару кубків, ось тільки в Європі вони не змогли проявити себе добре або хоча б близько до цього. Об'єктивно кажучи, в попередніх сезонах "Сіті" дуже погано виступав у Лізі чемпіонів, а також у Лізі Європи. Але у них фантастична команда, приголомшливий склад, і в нормальних умовах вони повинні завойовувати більше титулів".

А ось наставник "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні вважає за краще не хвалитися своєю командою, а шукати "лазівки" в інших.

"Головне, щоб ми успішно почали матч, проявили свій характер переможця і зуміли добре зіграти без м'яча. Не можна назвати нас непереможними, непереможних команд немає. Зараз ми в хорошій формі, але будь-яка дрібниця здатна перетворити перемогу на поразку".