ua en ru

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів
У першому матчі між "Манчестер Сіті" і "Барселоною" у Лізі Чемпіонів перемогу здобули гості.

У першому матчі між "Манчестер Сіті" і "Барселоною" у Лізі Чемпіонів перемогу здобули гості.

24 лютого, 21:45
Манчестер, "Етихад"
Манчестер Сіті - Барселона, 1:2
Голи: Суарес, 69 - Суарес, 16, 30
Манчестер Сіті:
Харт, Компані, Сабалета, Демікеліс, Кліши, Фернандо, Мілнер, Насрі, Сілва, Джеко, Агуеро
Барселона: тер Штеген, Піке, Маскерано, Альба, Алвеш, Ракітіч, Бускетс, Іньєста, Суарес, Мессі, Неймар

Звучить фінальний свисток

90+3 хв. І Харт відбиває удар аргентинця!

90+3 хв. Ой-Ой-ой! Мессі заробляє пенальті!

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів88 хв. Агуеро класно розібрався з трьома суперниками на фланзі і, в підсумку, Адріано грубо його зупинив.

85 хв. Схоже, обидві команди згодні на 1:2 в першому матчі. У Сіті не залишилося сил на повноцінне протистояння, а Барса не дуже хоче лізти.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Педро змінює Неймара.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів78 хв. Замість Сілви виходить Санья.

77 хв. Гарний момент - Адріано закинув м'яч на Альбу, який спокійно віддав під удар Мессі. М'яч після рикошету ледве був відбитий Хартом.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Алвеш не може продовжити гру. Виходить Адріано.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Кліші отримує другу жовту картку, яка стає червоною для Гаеля!

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів71 хв. Матьє змінює в грі Ракітіча.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Інтрига відроджується? Фернадіньо відмінно віддав на лінії штрафного Сілві, який залишив м'яч Агуеро. Серхіо пройшов далі і точно пробив над тер Штегеном!

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів68 хв. А замість Джеко виходить Боні.

66 хв. Агуеро відмінно входив у штрафний справа, але його пас на вільного Джеко перекрив Піке.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів62 хв. На поле замість Насрі виходить Фернандіньо.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів59 хв. Кліші грубо зіграв проти Суареса.

58 хв. Ще один невдалий удар головою в руки тер Штегена. Цього разу пробивав Демікеліс.

54 хв. Ах! Агуеро поодинці зумів прорватися до воріт Барси і пробив з лінії штрафного, але трохи недокрутив м'яч у ворота.

49 хв. Класний момент! Знову Джеко дали пробити головою після подачі кутового, але Едін відправив м'яч прямо в руки тер Штегена!

47 хв. Друга половина починається активністю Сіті. Джеко непогано бив головою після подачі кутового, але знову м'яч пройшов мимо воріт.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

45+1 хв Перший хороший удар Сіті. Насрі пробив з лінії штрафного, але тер Штеген дістав м'яч з кута воріт.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів45 хв. І тут же Дані відзначається грубим фолом проти Агуеро.

44 хв. Алвеш зумів прорватися по правому флангу, увійшов у штрафну і перекидав Харта, але влучив м'ячем у поперечину.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів41 хв. Ракітіч вже награв на картку.

40 хв. Кілька хаотичних атак Сіті завершилися спробами ударів, які до воріт не дійшли.

35 хв. Барселонська гра поки що будується на таких швидкостях, за яким гравці Сіті просто не встигають. Легко і невимушено гості продовжують володіти м'ячем і атакувати.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів30 хв. Другий пішов! Схоже, сьогодні буде "винос тіла". Довга атака каталонців завершилася проривом по лівому флангу Альби і точним прострілом на Суареса, який від штанги відправив м'яч у ворота!

26 хв. Ох! Неймар вивів Суареса один на один з Хартом, але воротар переграв форварда.

25 хв. Всі чотири хвилини Барселона володіла м'ячем. Довга підготовка атаки призвела до поганого удару Суареса головою з офсайду в руки Харта.

21 хв. Слабка подоба відповіді від Сіті. Після подачі з лівого флангу Джеко пробив головою, але по воротах не влучив.

Манчестер Сіті - Барселона: стенограма онлайн-трансляціЇ матчу Ліги Чемпіонів16 хв. ГОЛ!!! Після простого пасу з флангу в штрафую Сіті м'яч влучив у Компані, після чого Суарес підхопив снаряд і сильним ударом вбив його в сітку воріт!

13 хв. Обрізалися городяни і Суарес практично вийшов на побачення з Хартом. Луїс спробував віддати на Мессі, але його пас накрили. М'яч повернувся до уругвайцу, який вже вирішив пробити, але зробив це неточно.

10 хв. Агуеро заробив небезпечний штрафний, який спробував виконати Мілнер, але м'яч до воріт не долетів, влучивши у стінку.

6 хв. Ось тільки зараз Сіті вдалося ненадовго забрати м'яч собі. У Джеко навіть була спроба пробити, але м'яч влучив у Піке.

2 хв. Барса активніше почала матч. Більше каталонці володіють м'ячем.

Стартував матч у Манчестері

Другий рік поспіль "Манчестер Сіті" і "Барселона" зустрічаються в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, і англійський клуб сподівається на інший результат, ніж минулорічні 1:4 за сумою двох матчів.

Навіть не беручи до уваги ті поєдинки, гравці "Манчестер Сіті" і "Барселони" відмінно знайомі один з одним. За "Сіті" виступає двоє іспанців - Хесус Навас і Давид Сільва. Ще шестеро футболістів перебралися в Манчестер з чемпіонату Іспанії. У їх числі Яя Туре, який перейшов до синім в 2010 році з "Барселони". До того ж, тренує британців Мануель Пеллегріні, який зробив собі ім'я в іспанському футболі, а спортивним директором клубу є Чікі Бегірістайн - знакова постать в історії "Барселони".

"Манчестер Сіті" лише вдруге зіграє в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, тоді як для "Барси" це 11-й поспіль вихід в плей-офф. Причому лише двічі за цей період каталонці не зуміли пройти далі.

"Барселона" вибила "Манчестер Сіті" у 1/8 фіналу минулого розіграшу, перемігши 2:0 в Манчестері і 2:1 на "Камп Ноу". Ліонель Мессі і Даніел Алвес відзначилися в обох матчах. Єдиний гол "Сіті" забив Венсан Компані. В обох поєдинках манкуніанці догравали у меншості: в першому матчі був видалений Мартін Демікеліс, у другому - Пабло Сабалета.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллигрини:

"Серхіо Агуеро - один з п'яти кращих гравців світу. Коли він повністю здоровий, то зупинити його неймовірно важко. Думаю, в цьому сезоні Серхіо виглядає дуже пристойно, і форму він набрав в самий відповідний момент".

Використані матеріали УЄФА