ua en ru

Малоймовірно, що голосування за відставку Литвина і Томенко відбудеться завтра, - Єфремов

Малоймовірно, що голосування за відставку спікера Верховної Ради (ВР) Володимира Литвина і віце-спікера Миколи Томенка відбудеться завтра. Про це в інтерв'ю журналістам заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Для голосування за відставку необхідно мати відповідну заяву. Я цієї заяви ще не бачив. Говорити про якусь відставку ще передчасно. З моменту подачі заяви, як мінімум на наступний день ми зможемо розглядати це питання", - заявив Єфремов.

Єфремов також ще раз підтвердив, що в регламентному комітеті заяви про відставку Литвина немає: "Її (заяву) ніхто не бачив. Можливо вона десь зареєстрована. Я не знаю. Якщо вона десь зареєстрована, то теоретично це можливо. Але я продовжую наполягати на тому, що ми повинні піти від емоційних оцінок".

На уточнююче питання журналістів, хто може стати новим спікером ВР в разі відставки Литвина, Єфремов сказав: "Я не готовий про це говорити. Кандидатури не обговорювалися".

Раніше повідомлялося, що голова регламентного комітету ВР, депутат з фракції ПР Володимир Макеєнко не підтверджує наявність заяв про відставку з посад спікера Ради Володимира Литвина і віце-спікера Миколи Томенка.